PIZZERIA SAN REMO ANTWERPEN

PIZZERIA SAN REMO ANTWERPEN Pizzeria San Remo

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 20 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzeria San Remo Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

13 mrt 2022 om 4:30 Erg lekkere pizza! Enkel jammer dat deze niet heel warm meer was en we lang hebben moeten wachten, maar daar hebben we alle begrip voor op een zaterdagavond.
13 mrt 2022 om 1:04 Lang moeten wachten en koude pizza.
7 jan 2022 om 21:27 Het eten kwam pas na 1h aan. Het eten was koud en het vlees was niet goed gebakken. Ik zal toch willen dat jullie er iets tegen doen.
30 nov 2021 om 23:02 De beste pizza's in town! :)
28 nov 2021 om 21:35 Superb food Lekker
6 sep 2021 om 20:18 De beste pasta’s in town! Aanrader! :-)
29 aug 2021 om 19:14 Besteld voor €55. 1 pizza was verkeerd en zwart verbrand (beide niet eerste keer). Restaurant gebeld en onvriendelijke man zei dat als ik de volgende keer in het restaurant was, die me €1 zou geven want 'hij had dat geld wel'. BESTEL IK NOOIT MEER!
27 jul 2021 om 8:21 De bezorgtijd werd constant verlengd waardoor het tot een uur opliep. Wanneer het eten geleverd werd, was alles koud en zag de pasta er niet meer vers uit.
25 jul 2021 om 22:45 Pasta doosje niet goed gesloten, alle saus uitgelopen op de pizzadozen etc, niet echt lekker
21 jul 2021 om 7:18 Heerlijke pizza! Goede bodem met lekkere vulling. Ik had wat extra ingrediënten besteld en die waren er royaal aan toegevoegd. Absolute aanrader. Keurig op tijd! Het klopte precies aan de opgegeven tijd.
16 jul 2021 om 18:58 - eten: lekker - bezorgtijd: erg snel - bezorging: niet goed, al het beleg was van de pizza geschoven en was versmolten met de kartonnen pizzadoos waardoor het moeilijk was om het beleg te recupereren
14 jul 2021 om 21:29 Eten was enorm lekker, bezorging was zo laat dat ik het zelf ben gaan halen!!! Schaamtelijk dit! De restaurant eigenaar heeft me ook gezegd dat ik best gewoon bestel via de telefoon en zo veel snellere levering krijg door eigen koeriers. Schaamtelijk TA!